Onze accommodaties zijn het hele jaar door beschikbaar voor vakantie.Door onze kleine exclusieve selectie van vakantiehuizen en appartementen zijn wij in staat om u meer persoonlijke aandacht te geven met als belangrijkste oogpunt u een comfortabele vakantie te bezorgen.Wij zullen altijd ons best doen om u te helpen tijdens uw verblijf en als er iets nodig is zullen we dat zo snel mogelijk oplossen. Heeft u een speciaal verzoek? Laat het ons dan tijdig weten.

Bedankt voor uw bezoek aan onze website, ik hoop u ook persoonlijk te mogen begroeten.

Met vriendelijke zonnige groet

Caroline

Voor vragen en verdere informatie betreffende de huurmogelijkheden en reserveringen van de accommodaties  kunt u bellen tot 21.00uur, (ook in het weekend) of mailen:


Caroline Groenendaal-Duncker
Calle Pintor Tapies 13
Buzon 8761
03724 Moraira-Teulada (Alicante)
España

Email:
info@vakantiehuis-costablanca.com
Mobiel: 0034 646133799
Website:
www.vakantiehuis-costablanca.com

Route voor de sleutel van uw accommodatie op te halen:

Vanaf Alicante : snelweg AP-7 , E-15 richting Valencia,Benidorm, (niet de afslag AP-7 Benidorm nemen, maar rechtdoor richting Valencia A70, deze gaat na Alicante weer over in de AP-7,E15)

Vanaf Valencia : snelweg AP-7, E-15 richting Alicante, Benidorm (Tolweg!! Richting Alicante por la costa, en niet por interior !!)

vervolgens :
- Neem afrit 63 Teulada/Benissa
- Na betalen van de tol rechtdoor rijden richting Oliva/Valencia en na ca 4km, volg je Teulada en dan Moraira,

In Moraira aangekomen (nog 2km naar (voor) het centrum) de eerste rotonde richting Moraira gaan en dan de eerste afslag links (net voor tuincentrum Paichi Garden a/d rechterhand) omhoog nemen (naast botenzaak) deze straat heet Pintor Durero, dan weer eerste weg rechts en dan zit je al op Pintor Tapies, dan rechtdoor blijven rijden tot nr 13 (is het 6de huis) aan de rechterkant, heeft licht gele muren met golfjes erop, aan het einde is een parkeerplaats en onze bel)

klik hier voor een vergroting van de route Alicante - Moraira, Valencia - Moraira en een plattegrond van Moraira zelf. De rode pijl geeft onze locatie aan.

klik hier voor een printbare A4 versie van de route, handig om mee te nemen

Contact en Routebeschrijving
 

Wie zijn wij:
 

Ik ben Caroline en woon sinds 2007 in het mooie Moraira
waar we zijn begonnen met de verhuur van 2 appartementen.
Sinds 2011 verhuren wij ook voor d
erden mooie verhuur accommodaties.

kaartjeNieuwA

Caroline

Caroline Duncker
Caroline
De jachthaven van Moraira

Vakantiehuis-Costablanca.com